"Honda Shadow, VT, Steed, Spirit, Aero, Sabre, VTX, Fury... the great custom bikes!"

A blog új képekkel frissült!

Répa mester és műve

Répa mester és műve
  
 • A hátsó traktus
  A hátsó traktus
 • Sándor Isti a lakatos!
  Sándor Isti a lakatos!
 • Az Authentic torta
  Az Authentic torta
 • Saxon kész
  Saxon kész

A Saxon stílusú elkészült!

Ez az egyedi megjelenésű chopper ugyan stílusában eltér az eddig épített motorjainktól ezért is volt egy igazi kihívás ez nekünk. De a végeredmény magáért beszél, egy igényes stílushű chopper, a tulajdonos Maurizio barátunk nem kis örömére.

Az egyedi kiegészítőket részben ő szerezte be, részben a mi munkánk gyümölcsei. Néhány részlet a munkákból: - az egyszerű, polírozott blokkfedeleket, kerékagyakat kezelőszerveket, villahidakat krómoztuk, villaszöget módosítottunk majd toldottuk az első villát, speciálisan elöl rögzítettük a hátsó sárvédőt, 3 az 1-ben led világítást szereltünk a motorra, hátulját „megültettük”, oldalra tettük ki a rendszámtáblát, az első sárvédőt keskenyítettük 3 centiméterrel, saját gyártású ülést és egyedi rozsdamentes kipufogót kapott a motor stb,stb… Sok hét alatt ugyan, de egy rendkívül látványos gép született meg kezünk alatt.

Az egyedi ülés a motorkárpit.hu, a lakatosmunka Sándor István munkája, a tervezést és szét-majd összeszerelést Angyal Ákos végezte, az egyedi lángnyelves fényezés a Répa Design műve. A motor átadását egy kis kerti ünnepséggel kapcsoltuk össze az AHSH telephelyén, ahol megjelent előző munkánk a Steedbob új tulaja is.

Maurizionak úgy tetszett az elkészült chopper, hogy egy AHSH logóval igényesen megalkotott tortával ajándékozta meg csapatunkat.

Reméljük nektek is tetszik az „új fiú” a Saxon stílusú!

Üdv: A.Á.

A csapat

A csapat