"Honda Shadow, VT, Steed, Spirit, Aero, Sabre, VTX, Fury... the great custom bikes!"

A blog új képekkel frissült!

  • Shadow reklám a nyolcvanas évekből
    Shadow reklám a nyolcvanas évekből

Honda Shadow


„Honda Shadow, Steed, Spirit, Aero, Sabre Vtx…. A motoros társadalom custom rajongói közt fogalommá vált típusnevek.

Fogalommá vált Honda modellek Európától Amerikáig, és a szülőhazájukban Japánban is. 83-ban, amikor megalkották az első VT-ket és NV-ket, nem is gondolták, hogy évtizedeken át egy meghatározó értékmérője lesz ez a típus a chopper-cruiser szegmensnek.

A folyadékhűtéses V2-es megbízhatósága, az egyedi külső, és könnyű kezelhetőség összhangja sokakat lenyűgözött, akik egész életükben ezen modellek mellett voksoltak, és már nem is akarnak mást választani.

Szépszámmal vannak olyan VT tulajok is, akik nem elégszenek meg gépeik szériaállapotban való használatával, hanem átépítik őket. Mert erre is nagyszerűen alkalmasak.

A VT-k, VTX- ek remek alapjai az egyedi motorépítésnek, és V2-es motorjukból igen dögös kipufogóhang csalható ki.

Egy „kiadós” átalakítás után a gazdi még jobban szereti majd álom Shadow-ját.
  • Custom built 1300 C

    A VTX    A VTX-ek a 2000-es évek legnagyobb VT-i, ezen belül az 1.8-as a világ első nagyszériában gyártott power cruisere, mely hatalmas nyomatékával világszerte lenyűgözte a nagy V-kettesek rajongóit. A Honda az 1300-as és az 1800-as kategóriában több altípust dobott piacra a drótküllős kerekű Retro Spoke modellektől a sportosabb C modellekig, kielégítve a vásárlók ízlésbeli igényeit.