"Honda Shadow, VT, Steed, Spirit, Aero, Sabre, VTX, Fury... the great custom bikes!"

A blog új képekkel frissült!

  • A VT-k ről szól...
    A VT-k ről szól...

„Ez nem egy Honda Shadow Klub”

A válasz egyszerű: Mi ezen típus kedvelői vagyunk, ezekkel foglalkozunk, és mi a velük átélt élményeket szeretnénk megosztani Önökkel, így, az interneten keresztül is. Ennyi.

A márkaklub másról szól. A klub emberekből áll, ott az adott szeretett modell becsülése mellett a személyek felelőssége is fokozott egymás iránt. Tapasztalatból tudom, hiszen klubalapítója voltam az első magyarországi Honda Shadow klubnak, személyesen átéltem hogy egy ilyen közösségben a márka iránti vonzalmat sokszor felülírják egyéb fontosabbnak vélt célok, amik az elsőre lefektetett irányt megváltoztatják, amik idővel súrlódáshoz vezetnek.

Hogy miért alakulnak ki ezek a konfliktusok? Találgathatnánk hosszasan az okokról, amik szerintem az emberi tulajdonságokban keresendők, és ez megérne egy hosszú tanulmányt is melyek megfejtése nem a mi feladatunk, mi maradjunk a Honda VT-k nél szerintem. Mi sajnos csalódtunk ebben itt Magyarországon, ezért választottuk a motorokat, a VT Hondákat, amikben még nem csalódtunk soha!

Ezért csináltuk meg az Authentic Honda Shadow Handcraft-et. Persze vannak remekül működő autós-motoros márkaklubok, pazar programokkal, kiváló tagsággal. Természetesen mi is járunk Honda Shadow klubos megmozdulásokra főleg külföldi programokra, a Német, Angol, Belga és Holland Shadow Klubokkal kiváló viszonyban vagyunk, és örömmel üdvözlünk mindenkit, akit valóban érdekel ez a típus.

Szóval mi jól érezzük magunkat így a bőrünkben, sok sikert kívánunk a Honda Shadow kluboknak, de mi maradunk tisztelettel: A.H.S.H.

Üdv: Á.A.