"Honda Shadow, VT, Steed, Spirit, Aero, Sabre, VTX, Fury... the great custom bikes!"

A blog új képekkel frissült!

A Blue Sixteen és a Smithbob

A Blue Sixteen és a Smithbob

Péter tulajjal

Péter tulajjal
 
 • A Blue Sixteen
  A Blue Sixteen
 • A kék balról
  A kék balról
 • Úton
  Úton
 • 16.
  16.
 • Krokodilbőr ülés
  Krokodilbőr ülés
 • Száguldás
  Száguldás

Blue Sixteen elkészült!

A típus választás a Honda VT 600-ra esett, amit meg kell hogy mondjam; jó döntés volt! Ezen modellek rendkívül megbízható darabok, és az átalakítás szempontjából is nagyon jó alanyok. Az alapgép egy 1991-es dupla karburátoros négysebességes kis tankos 600-as, aminek a gyári színe is kék volt.

Péter ötlete egy klasszikus bobber volt, aminek alapja a custom kék szín. Ezt először fenntartásokkal fogadtam, de az árnyalat kiválasztása és a Répa Design minőségi munkája után beláttam, hogy jó ötlet volt a kék. A váz és a kerekek matt fekete szintert és festést kaptak, a kék fődarabok fekete csíkozása és a 16-os szám a 70-es évek stílusát idézi. A krokodilbőr mintájú ülés, a kormányvég tükör és a bordázott hátsó sárvédő, valamint csapatunk által előszeretettel használt réz csavarok felszerelése szintén az old school hatást erősítik.

A kipufogó maradt a gyári, ami matt fekete fényezést kapott, ezzel is harmonikus a bobber összhatása. Mindig nagy öröm látni, hogy egy éltesebb motor átépítve, egy új külsővel ujjá születve megdobogtatja az épített custom motor rajongóinak szívét, és a Blue Sixteen ilyen lett!

A stílustervezés és építés Angyal Ákos, a lakatosmunka Sándor István, a custom fényezés a Répa Design munkája volt. Reméljük tetszik!

A. Á.

Szerző:Ákos

A kék hátsója

A kék hátsója